Felfüggeszti az értékesítést az Aegon Lakástakarékpénztár

Felfüggeszti értékesítési tevékenységét az Aegon Lakástakarékpénztár - közölte honlapján a hitelintézet. 

Olcsó lakást látatlanban? Be ne dőljön a legújabb tízmilliós átverésnek!

Új csalási módozat terjedt el Budapesten. Ha rendkívül kedvező áron lát ingatlant, legyen nagyon óvatos, mert egy fondorlatosan kitervelt, de valójában rendkívül primitív átverési kísérlet áldozata lehet.

Konyha trendek 2018-ban

Éveken át a fehér konyhák uralták a teret, de most végre beköszöntött a változás. Az alacsony kontrasztú, a színek nélküli, visszafogott, az izgalmat nélkülöző, steril és hideg stílus után egy könnyedebb és színesedő, vidámabb, de jobbára azért letisztult megjelenés lesz az uralkodó.

Kiadnád a lakásod? Erre mindenképpen figyelj!

Az idei év jelentős változásokat hozott a befektetési célú lakásvásárlók életébe, számos könnyítés teheti lehetővé, hogy a jövőben fehéredjen ez a szegmens, illetve kedvezhet a tulajdonosok által elérhető hozamoknak is. Magyarországon ugyan még mindig nagy a feketén kiadott lakások száma, de egyre kevésbé éri meg trükközni.

Hitelbombán ülnek a magyar lakáshitelesek, akiknek csaknem a fele bajba kerülhet

Akár a lakáshitelesek 40 százaléka komolyabb bajba kerülhet, ha kamatemelkedés indul a piacon. A kamatszint 1-3 százalékos emelkedése a harmadával emelheti a törlesztőket – figyelmeztet az MNB.